Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.
Even voorstellen: Mijn naam is Tom van den Hengel en ik ben gek op eten, koken, bakken en braden. Met mijn blogs hoop ik mijn passie voor eten en koken over te kunnen brengen in de vorm van nuttige informatie, heerlijke recepten en prachtige foto’s (gemaakt door mijn vrouw).
Mijn passie voor koken is eigenlijk ontstaan toen ik op mezelf ben gaan wonen. Al snel merkte ik dat ik met plezier mijn kennis over eten aan het uitbreiden was en dat ik continu mijn gerechten aan het optimaliseren was.
Wat mij echt super veel energie geeft is het koken voor anderen. Hierbij vind ik het heerlijk om uren in de keuken te staan en echt iets speciaals op tafel te zetten. Op dit soort momenten ga ik echt voor de volle 100% en ben ik teleurgesteld als het anders uitpakt dan verwacht.
Sinds enkele jaren heb ik mezelf ook gestort op het BBQ'en. Ik vind het echt heerlijk om lekker buiten te zijn dicht bij het vuur. Met Low&Slow sessies van soms wel 8 tot 10 uur weet ik mezelf prima te vermaken met mijn kamado!
Ondertussen ben ik trotste bezitter van zowel een Kamado Joe jr. als de Kamado Joe Classic 2. Met deze kamado's ben ik helemaal in mijn element en probreer ik de lekkerste gerechten op tafel te zetten.