
Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.
Het leukste onderdeel van barbecueën en koken is om alles zelf te maken. Natuurlijk zijn kant en klare producten soms ook gewoon lekker! Toch gaat er niets boven het zelf maken van bijvoorbeeld een bbq rub. Hoe tof is het om een heerlijk stuk vlees of vis zelf te kruiden met je zelfgemaakte dry rub of marinade. Daarnaast is het makkelijker om je eigen draai en signature te geven aan je gerechten.
Hierbij delen wij graag een aantal basis recepten van de beste (jaja, echte dé beste) BBQ rub, BBQ saus en nog veel meer! Al wat meer bekend met kruiden? geef er dan vooral je eigen draai aan om het nog specialer te maken. Plaats ook meteen een reactie hieronder van je creatie, dan kunnen wij ook mee genieten!
Het geheel inkoken tot gewenste dikte is bereikt. Eventueel indikken met maïzena als het te zout wordt.
Het geheel inkoken tot gewenste dikte is bereikt. Eventueel indikken met maïzena als het te zout wordt.